Hoofd - Sponsors

Presentatie 5x11 jubileumboek

Op zondag 17 november wordt het 5x11 jubileumboek gepresenteerd aan de Meulewiekers. Dit vindt plaats na de dorpsbrunch en begint om 13.30 uur in de kerk.

De jubileumboekredactie: Peter Wijnands, Toos Manders, Marcel Hermans, Ine Bouten, Linda Thielen en Mark Janssen heeft ongeveer een jaar gewerkt aan dit boek. Naast informatieve stukjes over het Jeugdcomité en de Carnaval in Meterik, staan alle 55 Prinsen in het boek, hebben alle comités hun steentje bijgedragen en zijn er diverse stukjes te lezen die zijn geschreven door Meterikse carnavalsvierders. Het geheel is voorzien van bijpassende foto’s en ziet er kleurrijk uit.

Tijdens de presentatie worden er diverse stukken uit het boek voorgedragen door de schrijvers. Zo krijgt iedereen een idee van de inhoud van het boek. Tevens zullen de Ald Preense het jubileumlied zingen. Natuurlijk wordt het 1e exemplaar officieel uitgereikt en daarna is het boek te koop voor iedereen.

Het is een prachtig boek dat jij als échte Meulewieker zeker een plek wilt geven in je boekenkast!
Het jubileumboek is te koop voor slechts € 17,50 en wordt aansluitend aan de presentatie verkocht in MFC de Meulewiek. Zorg dat je erbij bent, want de oplage is beperkt, dus op = op.

Training LIMED Sport

Stoere, sportieve kids van 12 tot en met 16 jaar opgelet:

Je kunt je nu opgeven voor een sportieve weerbaarheids- en kickboxtraining op zondag 17 november. De training wordt verzorgd door Davy Wijnands van LIMED Sport.

De training begint om 14uur duurt een uur en wordt gegeven in de gymzaal. Denk aan sportieve kleding.

Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want VOL = VOL

 

Meulewiekers Meterik vieren 5x11-jarig jubileum

Meulewiekers Meterik vieren 5x11-jarig jubileum

In het weekend van 15, 16 en 17 november 2019 vieren de Meulewiekers Meterik hun 55-jarig jubileum. Een feestelijk weekend waarbij gedacht is aan jong en oud. Zo wordt het weekend op 15 november afgetrapt met Miëteriks Leave Live, is er op zaterdagavond een receptie met aansluitend het jubileumfeest en wordt het weekend afgesloten op zondag 17 november met een dorpsbrunch en de presentatie van het jubileumboek. Dit alles vindt plaats in zaal de Meulewiek te Meterik.

Het jubileumweekend wordt geopend op vrijdag 15 november met een speciaal programma voor de kinderen van basisschool Onder de Wieken, geheel in het thema van dit jubileumseizoen; Circus. ’s Avonds worden de deuren van zaal de Meulewiek geopend voor Miëteriks Leave Live. Een doorlopend muziekspektakel met 2 podia, diverse bands, solo-artiesten en DJ’s uit Meterik.

Op zaterdag 16 november is er een gelegenheid om het jubilerende Jeugdcomité te feliciteren tijdens de receptie in zaal de Meulewiek. Aansluitend is er groot feest met medewerking van een keur aan bands en artiesten zoals Net oet bèd , Sjloetingstied en Bjorn & Mieke.

Het weekend wordt op gepaste wijze afgesloten op zondag 17 november met tal van activiteiten voor alle leeftijden. De dag begint met een dorpsbrunch die verzorgd wordt door ‘de Broajers’ waar ook Ger Gubbels een carnavalslezing zal voordragen. Later op de middag wordt het jubileumboek gepresenteerd in de St. Johannes Evangelist kerk waar achter de schermen hard aan is gewerkt. Naderhand zal dit boek ook nog te koop worden aangeboden. Voor de jeugd is er deze zondag een clinic van Davy Wijnands van Limed sport en zal er later in de middag een neonparty worden georganiseerd bij OJC Knor. Om het jubileum passend af te sluiten treden Prins Tom en zijn adjudanten Job en Dré af en wordt het nieuwe, 56ste, carnavalsseizoen geopend. Meer informatie over dit jubileumweekend is te vinden op de facebook pagina van Meulewiekers Meterik.

5x11 jaar JCM Receptiefeest

Beste Meulewiekers en Meulewiekinnekes,

Op zaterdag 16 november houdt Jeugdcomité Meterik in MFC de Meulewiek een receptiefeest ter ere van het 5x11 jarig jubileum.

Het receptiefeest begint om 19.00 uur met een korte receptie tot 20.00 uur in de foyer, waarna bezoekers meteen worden verzocht door te stromen naar de feestzaal. Hier zal vanaf 19.30 uur Net oet Bèd optreden met aansluitend de laatste dans van de huidige dansmarietjes.

Daarna volgt een spetterend optreden van Sjloetingstied met als afsluiter Bjorn en Mieke. Net oet Bèd is in 2014 opgericht als coverband van Neet oet Lottum en heeft inmiddels naast een ruim repertoire aan Limburgse carnavalshits ook enkele eigen nummers. Op menig carnavalsbal weten ze er een goed feestje van te bouwen. Daarnaast waren ze dit jaar genomineerd voor de Jo Erens-Priès en spelen ze mee in de videoclip van Frans Bauers nieuwe nummer “de Bom”.

Sjloetingstied kennen we in Meterik al langer. Twee keer eerder stond deze band uit Panningen al op het Carnavalsbal en maakten ze er een compleet feest van. Sinds hun vorige optreden in de Meulewiek in 2016 is de samenstelling iets veranderd, maar ze staan nog steeds garant voor een knallend optreden. Wie kan zich niet herinneren dat tijdens “Der alte Dessauer” zelfs de hangtafels werden ingeklapt?

Ook Bjorn en Mieke zijn geen vreemden meer in Meterik. Dit duo uit Venray is door hun deelnames aan het LVK met hits als “1000 Sterre” en “Droeëme mit de oeëge oop” beroemd door heel Limburg. Afgelopen jaar nog stonden ze op carnavalszondag in de Residentie Café Kleuskens.

Deze line-up staat garant voor een mooi feestje, dus tot ziens op het 5x11 JCM Receptiefeest!

Mieteriks Leave Live

De gezelligste carnavalslocatie van Horst a/d Maas en omstreken wordt op vrijdag 15 november 2019 omgebouwd tot een plek waar jong & oud een onvergetelijke avond gaan beleven. Dit alles staat in het teken van het 5x11 jubileum van JCM. Achter de deuren van MFC de Meulewiek zullen de beste artiesten van Meterikse bodem voor een wervelende show vol verrassingen gaan zorgen.

The Hedge, Einstein & MC 2, Green River, Berleaux, Wolfmother tribute en Zwans zullen met allerlei gastartiesten de avond muzikaal gaan invullen. Maandenlange voorbereiding, brainstormsessies tot in de late uurtjes en strakke repetities vloeien samen tot één muzikaal geheel.

Songs zoals ‘Born to be Wild’, ‘Black’ & ‘Knofloeksaus’ worden voorbij geknald, in een ander jasje gestoken, maar hopelijk uit volle borst meegezongen tijdens enkele uurtjes muziekspektakel.

Deze eerste en voorlopig eenmalige editie kun, mag en moet je niet missen….

See you @Mieteriks Leave Live

Wanneer? Vrijdag 15 november
Kosten? GRATIS ENTREE
Waar? MFC de Meulewiek
Aanvang? 21.00 uur (voorprogramma vanaf 20.00 uur)

Hoofd - Sponsors